Кои е виновен за липсата на сън

Над 50% от населението на САЩ показват признаци на недоспиване

Всеки мрази дългите безсънни нощи, но малко са онези, които взимат адекватни мерки. Между кредитни карти, ипотеки и студентски заеми лесно можем да видим себе си и в долната част тъмни кръгове, подпухналост на очите или мътен поглед. За щастие има една форма на дълг, здравословен и качествен сън. Тя се нарича матраци Теди колкото повече се стремите да я притежавате, толкова повече ще усетите комфорта и ползите от нея.

Какво е дълг сън?

Дългият сън е разликата между часовете, които трябва да спите и часовете, които реално го правите. Има добър шанс да постигнете положителен резултат. Така над 50% от населението на САЩ страда от лишаване от сън. Много от тези данни са в резултат на неудобно легло или матрак.

Експерти твърдят, че най-високата възможна граница за недоспиване може да е малко под 20 часа. Това е страхотна новина за нови родители, които губят 400-750 часа средно само през първата година. Намирането на детегледачка може да се окаже сериозен проблем, ако не достигнете хибернация, всяка зима, за да си изплатите недоспиването. По-добре инвестирайте сега в матрак от двулицев от Тед.

Няма никакъв заместител на голяма доза качествен и пълноценен сън. Ние, хората обикновено се борим съня с голяма доза кафе, енергийни напитки и за наистина отчаяните плискане със студена вода в лицето. Това са временни решения в най-добрия случай. Много от тези добавки носят риск от катастрофа или дори зависимост. Това обаче не прави разлика колко силно и невъзможно е да устоите на дрямката. За да не се стига чак до там, осигурете си максимален комфорт в спалнята с качествен тед матрак. Научете повече за ползите от добрия избор на родителя.

Scroll to Top