Каква настилка да изберете за хол

Изборът на правилната настилка за хол, ще зависи в голяма степен от това колко често се използва помещението. Ако имате деца или домашни любимци, както и съобразяване с цялостния вкус в стил на интериора ще помогне за вземане на това решение.

Какви са предимствата на килими в дневни помещения?

Килимите са използвани в различни помещения в продължение на много години и това се дължи на техния чар, елегантност и преди всичко – комфорт. С инсталирането на висококачествен мокет или паркет в хола, може да бъдете сигурни, че разполагате с чист лукс под краката и допълнителна топлина за дома.

Килимите са известни също и с тяхната фантастична шумо и топло изолация, но също са енергийно ефективни, което означава, че можете да спестите парите за сметките за енергия. Техният спектър от стилове, дизайн и цветове ги прави лесно решение за добавяне на фокусна точка при перфектния избор за вас.

Каква текстура е подходяща за всекидневна?

Текстурата на вашия хол ще зависи в голяма степен от начина на живот и това как да използвате стаята. Например, ако вашата всекидневна се използва няколко пъти дневно и подлежи на по-голям трафик, то употребата на килим за защита от надраскване е добра идея. Килимът е добра също така защитава при надраскване от контите на домашни любимци или детски играчки, ако имате малки деца. Разберете за паркет за спалня.

Защо е ламиниран паркет чудесен избор за всекидневна?

Ламинираният паркет има много предимства, когато се добавят към хола. Той е лесен за почистване, което означава, че може да се възползвате от по-стилен и атрактивен паркет, който в същото време не изисква много поддръжка. На пазара се предлага богата гама от дизайн и стилове. От традиционните дървени, каменни и керамични подове могат да бъдат пресъздадени всякакви вариации, които напълно да подхождат на останалата част от интериора.

Ламинираният паркет също е лесен за инсталиране и дори може да бъдат монтиран по желание „направи си сам“, без професионална помощ.

Повечето ламинати са подходящи за използване с подово отопление, за да се осигури допълнителен комфорт в ключов район от дома.

Scroll to Top