Ползи от малкия-нов дом

Благодарение на нарастващите разходи за къща мечта за притежаване на четиристаен дом мнозина мечтаят. Велики неща наистина идват в малки опаковки. За някои, които живеят в къща, размерът на средния хол може да се равнява на живот в градска среда. Но за други това е сън у дома – и преди да приемеме такъв човек за ​​луд, е добре да погледнем и от другата страна – представете си живота без ипотека, без наем, само с ползата от всяко почистване и прогонване на елементарно за добро.Тук от полза може да е почистване на мазета и тавани.

Ето, какви други ползи може да очаквате с наемането на нов дом:

Финансова свобода – малките къщи са много мощен инструмент, като позволява на хората да излязат от цикъла на вечен дом под наем или дългосрочен ипотечен дълг. Представете си финансов натиск и възможностите за това как можете да прекарате времето, така, че наистина да отговаря на вашите изисквания.

Финансова свобода не е единствената полза. „Живот в малка къща включва минимални материални притежания и висока степен на взаимодействие с външния свят“. „Желанието за финансова свобода, ограничени вещи и фокусиран начин на живот са всички качества на един идеален малък Хаузър.“

Тенденции

Това не е нищо ново – реална алтернатива на традиционните жилища може ад притежава всеки. Това дали домът ще е голям и просторен или малък и спретнат, зависи само от вашите лични предпочитания.

Функционалност

Въз основа на функционалност с почти всяка точка много целеви, спестяващи пространство решения и иновациите са в сърцето на малки проекти за къща. „Повечето мебели са построени да се сгъват, да се опаковат или да се използва като допълнително пространство за съхранение“. Кухни често са основни. Баните често са „мокри бани“. Тоалетните понякога са и места за компостиране. Малките гардероби обикновено са в движение. Разберете и нещо за изхвърляне на стари мебели. Всичко това може да направи дома да се чувстват по-експанзивен.

Регламенти

Трябва да отбележим, че има определени правила в процеса на изграждане на една малка къща.

Малки къщи не са за всеки, но свободата предлага и начин на живот. Такива осигуряват наистина възможност на някои хора да се развиват, заедно с изключително намаляване на тяхното въздействие върху околната среда.

Scroll to Top