Как вашия бизнес да бъде намерен в Google

Без значение какъв вид бизнес имате, ще имате полза, ако хората могат да намерят бизнеса ви в Google. Това е така, защото Google е на първо място за хората които търсят и продават. Ето и 3 неща, които може да направите за подобряване видимостта си за търсене в Google.

Спонсорирано съдържание – независимо от това какъв тип бизнес стартирате, търговия на дребно, услуги и т.н., вашите клиенти и потенциални клиенти ще търсят вас, или необходимост от вашия бизнес в Google. Така че, по-голямата видимост в търсенията е от ключово значение за получаване на по-големи шансове бизнесът ви да е намерен от най-голямата търсачка.

  • Как да се подобри видимостта в Google?

Търсачка, Google иска да има най-доброто, най-уважавано и най-подходящо съдържание вписано първо. Разбирането на това понятие, има стъпки, които можете да предприемете, за да се подобри видимостта на Вашето търсене:

Въпроси и социални медии – чрез поддържане на активно социален присъствие, споделяне на съдържание на регулярна основа и ангажиране с аудиторията си онлайн, вие не само ще растете, но ще укрепите отношенията си с Google.

  • Непрекъснато ново съдържание

Съдържание в различни форми е движещата сила. Чрез последователно публикуване на ново съдържание, което е от значение и е полезно за целевата аудитория, може да започнете да се изграждате авторитет. Това само ще ви помогне да привлечете повече читатели, но ще предостави нова врата, в която потенциалните клиенти скоро ще идват сами.

Когато някой се приземи на сайта ви, трябва да сте в състояние да кажете веднага кой сте, какво правите и как можете да помогнете.  Дайте данни за най-важните подробности за фирмата си веднага. Осигурете описания на вашия бизнес, вашите услуги, както и продуктите, които продавате. Добавете връзки към допълнителни ресурси и се уверете, че хората могат лесно да се ориентират  в съдържанието на вашия сайт. Най-лесно е за хората да намерят тази информация, по-лесно ще бъде за Google да изтегли съдържанието си в резултатите от търсенето.

Scroll to Top