Грижа за лицето, след 30 години: причините за стареене и програма за подмладяване

След като прекосите 30 годишната възраст, сами забелязвате, че кожата ви започва да остарява. Тогава са необходими някои ефективни мерки. Сега трябва да се грижите за кожата си, на първо място, защото от това зависи как гледате на 40. И така, какво е грижа за кожата след 30 години? Нека погледнем по-подробно …

Внимавай, помислете за това, че животът ви не спира на 30. Предстоят ви поне още по толкова, че може и два и три пъти по толкова. Така, че обърнете внимание на вида и състянието на кожата сега.

Това трябва да е ежедневна грижа за кожата след 30 години на всяка жена. Изберете правилната козметика срещу стареене.

Разбира се, че е необходимо да започнем да прави много по-рано, но както знаете, една жена мисли не само след като видях първите бръчки.

Основното правило трябва да се следва от тук нататък – задължително е да се систематизира и коригира лицето с грижа за кожата. След 30 години, то започва да губи влага при много висока скорост и ако се опитате да превърнете някои ритуали в рутина и грижи, кожата моментално ще даде „отговор“. Така ще се преборите със сухота и поява на нови бръчки. В допълнение е необходимо да се откажете и от:

пушене

употреба на алкохол

Храни с мазно, солено, сладко съдържание

Алкален сапун

Честият контакт на кожата с вода

Липса на сън

Напрежение

Всички тези фактори влияят на външния вид и кожата е много чувствителна към тях. Например, тютюнопушене и алкохолът водят до сухота и торбички под очите. Неправилно хранене е факта, че кожата може да образува нежелани пъпки и нещо по-лошо. Сапун и вода правят суха кожата. Стресът и липсата на сън са най-големите козметични врагове. За да бъдете винаги красива, трябва да тренирате себе си до положителен начин на живот, хранене и пиене в режим, систематично физическо натоварване, и разбира се, редовна грижа за кожата. След 30 години, кожата ви се нуждае от хранене и хидратация, не го забравяйте и своевременно почиствайте с по-добри естествени средства. Вижте още кой предлага качествена козметика.

 

Scroll to Top