Как да комбинираме цветовете в интериора – топ съвети

Когато мислим за зелен дизайн на кухнята, първото нещо, което идва на ум е фасадите на стенни и шкафове. Творческото въображение в действителност това е вашата кухня. Експериментирайте не само един цвят, но и неговите възможни комбинации.

Нека лицевите фасади приличат на нюанс на млада трева. Ако се спрете на панели в натурално дърво, то комбинацията от зелено и кафяво в кухнята, ще даде оригиналност на цялостния дизайн. Ето и кой извозва от мазета и тавани: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8.

След като ясно си представи каква сянка ще има кухня, нека помислим и за нейните съставни части, а именно работния плот и аксесоари.

Изборът на плот може да е в тонове като сиво, сметана, бяло, оранжево, черно, или гореспоменатия цвят на естествено дърво. Все повече и повече хора дават предпочитанията си за два нюанса.

Изборът на аксесоари зависи от това какъв цвят е ключът. Ако е топъл, след това може да бъде злато или бронз. Ако обаче избирате студени цветове, ще ви хареса металик и сребро.

Време е да помислите за цветовата схема на пода, стените и тавана. Ето, кой почиства жилища след ремонт: http://obshtini.com/izvozvane-bokluci-sofiya.

Оптималната би била съчетание от следните опции:

Белият таван, стени в бежово, етаж 1 тон по-тъмен от кухненските шкафове е добро начало;

Таван в млечен цвят, сиво-кафяви стени, кафяв под;

Таванът в бяло, лимонови стени, цвят на пода в злато;

Белият таван се комбинира с най-лекият тон на шам-фъстък и мляко;

Таванът в бяло, стените в сини тонове и ярко син под са още едно прекрасно съчетание;

Както можете да видите има много опции. Можете да използвате едни от предложените или да се спрете на собствена комбинация от цветове. Подобно на почистване на двор и аранжиране на градина, винаги може да импровизирате нови и интересни неща.

Ако фундаменталните промени са свързани със закупуване на ново кухненско обзавеждане, подмяната на подове и стенни, плочки, които не са включени в плановете, но разнообразят интериора, също ще са много възможни за постигане.

 

Scroll to Top