Дамски дрехи, които превръщат всяко грозно патенце в красив лебед

Най-добрият критик на женствения стил е мнението на мъжа. Дизайнерите отдават почит в света на модата с многообразие и видовете рокли, поли, панталони и куп други модерни неща, но невинаги дизайнерските облекла са подходящи за всяка жена. Често пъти се случва така, че да имаме нужда от личен избор и комбинация от няколко неща в един състав.

Всичко това обяснява, защо повечето хора не харесват „провисналия“ стил. Обяснението е много просто – прекалено широките дрехи развалят представата за красивото женско тяло.

Похвални са моделите, които представят симетрия в дрехи с малко на брой части. Това е един дискретен начин да се покаже емоция,която не дразни силния пол. Жените също се нуждаят от нея, за да формират образа на сериозна дама, но не желязна или недостъпна ледена кралица. Заплетеното облекло отблъсква мъжете.

Важно е да се обличат дрехи, които подчертават женската форма.  Понякога моделите представят загадъчната тайнственост на дамите и будят копнеж в мъжката фантазия.

Дамската дреха, независимо за кой сезон е трябва да създава лекота на обличане, да очарова околните почти веднага и да придава лек невинен завършек като http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/какви-цветове-да-не-съчетаваме.

Това е точно това, от което се нуждае една жена!

Всяка жена трябва да бъде различна, така че приоритет в модата този сезон трябва да се даде на поли, рокли, стилни панталони, блузи с умерено деколте.

 

 

 

Scroll to Top