Съвременни съвети за стилът „ретро“ за жени

Свържете аксесоарите, които така и така са ви необходими и постигнете основните правила от стил на Pin Up за жени.

Аксесоарите са не по-малко важни за всеки сезон. Това го знае всяка жена и за да ползвате в съответствие с аксесоарите с щифтове ето кратния списък на основните модерни аксесоари, от които може да се нуждаете. Вижте и някоя интересна дрешка: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/rokli/кафяв-сукман-от-памучно-трико-basic-line.

 • Ръкавици: Те могат да бъдат изработени от кожа, текстил или дори дантели и могат да имат различни дължини. Това зависи от случая. Например, ще ви трябват по-дълги опции за вечерни варианти за ежедневни облекла.
 • Обувки: Високите токчета на обувките с отворени крака и ботушите могат да бъдат част от външния вид и дори да създадете военни комбинации с тях, но общото трябва да остане в посока към женското и романтичното усещане.
 • Кърпа за глава: Малката кърпа може да е една от най-лесните и най-прости детайли, подчертаващи модерното изображение. Трябва да имате малък набор от опции, които ще са подходящи за няколко вида. Може също така да замените кърпата с широка шапка през лятото.
 • Чорапогащи: Това е един от най-чувствителните и важни елементи на стила, който позволява разнообразието от различни стилове и опции.
 • Шалове: Тънките копринени шалчета, които могат да бъдат поставени на раменете или вързани около главата, също могат да бъдат включени в списъка на най-добрите съвременни аксесоари за щифтове.
 • Колани: Такива принадлежности са необходими, за да създадете някои акценти в талията. Всички видове колани от тесни до широки и дори еластични са опция.
 • Дамски чанти: Както при всеки стил, чантите са основен аспект на вашия външен вид. Можете да изберете както големи, така и малки опции, но това, което трябва да имате във всеки случай е те да бъдат проектирани с някои ретро намеци. Може, например да изберете овални или квадратни форми с отпечатъци и ярки цветове. http://1357.eu/2017/09/15/стил-съвети-за-къси-мъже.
 • Слънчеви очила: Най-накрая, това, за което не трябва да забравяте, са слънчевите очила. Големите рамки са една от най-важните детайли на този стил.
 • Що се отнася до пристрастяването към прически, можете да изберете ретро вълни, за предпочитане с усещането за 50-те години. Пинове и брошки са добре дошли. Обикновени къдрици, оформени с ленти за глава и панделки или просто права коса с аксесоар, ще направят изображението неповторимо.
 • Когато става дума за съвременния грим , трябва да се фокусирате върху целия акцент върху очите и с дългите атрактивни мигли. Ярката и привлекателна усмивка също трябва да е там. http://vyarno.com/2017/09/18/6-модерни-съвета-за-жени.
 • И накрая, ако сте готови да за безупречен модерен вид, защо не организирате фотосесия? Това ще повиши самочувствието ви и ще ви помогне да се почувствате като истински ретро модел!

 

 

Scroll to Top