Как да изберете дрехи за своята фигура

Как да изберем правилните дрехи? Много жени си задават въпроси от този род. Абсолютно всички жени имат различна форма, а дрехите са обединени от едно желание – всички жени искат да изглеждат красиви и изваяни като статуетки. С правилно оразмерен гардероб, може да подчертаете достойнствата си и с малко усилие да изберете най-подходящите дрехи с лекота. Може да скриете всички недостатъците.

Създаването на уникален образ може да разкрие тайните на стилисти и дизайнери. И така, нека започнем с изрязването в дрехите. Това е един много важен фактор, който може да развали перфектната фигура, да допълни няколко килограма или да подчертае предимствата ви.

Особено внимание трябва да обърнете при избора на цветове. Изчистените цветове могат визуално да направят фигурата по-добра с няколко сантиметра, тъмните тонове дрехи създават по-слаба фигура. Същият ефект може да се постигне и с избора на вертикални ивици. За каре и хоризонталната лента е типичен противоположния ефект, давайки на фигурата пълнотата. Брилянтен орнамент и ярък модел ще ви помогне да скриете липсата на талия и несъвършена поза, но тази версия на дрехите няма да помогне да скриете пълнотата. Идеалният вариант е тъканта, върху която шаблонът и фонът са с един тон. Но ако все пак изберете цветна рисунка, тогава такова нещо трябва да има строго покритие.

При избора на горно връхно облекло трябва да знаете, че високите и слаби жени са по-подходящи за дългия стил на облекла, защото визуално увеличават фигурата. Помислете за блузи, пуловери, ризи, туники, които визуално издължават силуета.

Визуалното увеличаване на гърдите ще се постигне с блузи с воали и дипли, обемни яки. различни маншети, бръчки, басти и пр.

Костюмите и блузите с претеглена талия трябва да са без презрамки. V-образното гърло и дълбоко деколте в ризи, изработени от течащ материал, също така могат визуално да намалят размера на гърдите.

В общи линии, обърнете внимание на детайлите – дизайн и кройки в моделите дамски облекла, които избирате. Те ще са от полза, както да прикриете недостатъците, така и да изтъкнете предимствата.

 

Scroll to Top