Печат на цветни визитки

Производството на цветни визитки е професия на нашата компания. Това е нашият бизнес и го обичаме, знаем много за него. Препоръчваме ви да ни се доверите, защото сме сигурни, че отново ще дойдете при нас.

Напоследък много хора, както и компании, са в състояние да декларират открито за услуги или стоки, използвайки различни средства за пряко влияние върху потенциалната аудитория на клиента. Едно от средствата за организиране на определен имидж на компанията е използването на печатни продукти.

Най-честият и най-бърз начин за създаване на цветни визитни картички е цифровият печат на цветни визитни картички. Коприненият ситопечат също е изключително популярен. Използвайки този метод, визитните карти могат да бъдат направени както на хартия, така и на не-дебели пластмаси от различни нюанси.

Най-добре личните данни могат да бъдат отпечатани на визитната картичка, както и подробности за компанията, методи на пътуване в различни шрифтове на чужди езици. Добре да изберете хартия от 300 г / м2, за предпочитане е бял фон. Такава почти винаги е с оттенък на хартията. За предпочитане е да се използва стандартен размер 90x50mm, тъй като е неприятно да се съхраняват визитни картички с различни размери, както и притежателите на визитки, освен всичко останало, се правят само за стандартния идентифициран размер.

Дизайнът на цветна визитна картичка Tanex Фото хартия е особено брилянтен. Интересно е, ако това е визитна картичка на лице, а дизайна да е съвсем прост, разбираем и изискан. Така някой, който иска да използва определени контакти на визитната картичка, може бързо да намери адреса, който иска, както и телефонния номер.

Scroll to Top