Уморени ли сте от почистване на апартамента

Търсите ли по-лесни начини за почистване на апартамента?

Правейки почистване в къщата, много хора забравят за някои от нещата. Нека точно към тях да насочим вниманието:

Комплекта за първа помощ – често пренебрегван детайл, но и в него трябва да погледнете. Това е така, защото може да събере твърде много ненужни неща. Преди всичко проверете срока на годност на всички пакети. Незабавно изхвърлете лекарството с изтекъл срок. Лекарства, които са съхранени неправилно, също трябва да бъдат изхвърлени. Капки, кремове, сиропи – голяма част от тях трябва да се съхраняват в хладилника.

Необходимо е предварително да се състави списък и да се купи свежа медицина. Струва си да съхраните лекарства срещу алергии, както и репелент за комари за лятото.

Правилното почистване на апартамента трябва да включва установяване ред и в документите. Изхвърлете просрочените сертификати и ненужните документи и в същото време погледнете, може би трябва да се поднови някакъв документ.

Топлият сезон е тук или обратното зимата. Това означава, че е време да намерите и поставите нещата за активна почивка на видно място. Добре е да ги подредите. Така например за лятото – топката, хвърчилото, ракетите и други неща за излизане на открито трябва да са лесна достъпност. За зимата – шалове, ръкавици, шапки, екипи за ски и сноуборд, шейни и пр.

Ако след разбора в жилището, установите, че имате много излишен натрупан боклук време е да се обадите на: http://www.izvozva.bg/безплатно-изхвърляне-на-стари-мебели. Те ще ви помогнат за събиране и извозване на регламентирани за целта места. Най-добрият начин за съхраняване на неща за пътуване са куките в килера, кашоните за килера или балкона.

 

 

 

 

Scroll to Top