Екипи за изхвърляне на мебели

Изхвърляне на мебели е услуга, която всеки може да поръча. Тя се отнася, както за физически лица, така и за фирми.

Понякога хората просто трябва да се отърват от неизползваемите мебели. Някои собственици просто изхвърлят мебели в близост до жилищни сгради, затрупвайки прилежащата територия.

Такъв боклук, който не е сортиран, не може да бъде рециклиран и много дворове са затрупани с купища гниещи боклуци. Това уврежда околната среда, прави зоните край къщите изключително непривлекателни, заема място, където жителите на къщата могат да се отпуснат и децата да ходят.

Между другото, ако боклукът е обемен, тогава градските власти могат да наложат глоба на безотговорни изхвърляне.

Затова, за да не създавате ненужна среда, да не подреждате купчини боклук в дворовете, където живеете самостоятелно, но в същото време разваляте гледката, където растат децата ви, обърнете се към специални фирми. Такива са kostovi.com и ще съдействат за цялостно изхвърляне на мебели.

Те предоставят услуги по извозване на обемисти строителни отпадъци, стари мебели, домакински уреди.

Организират премахването на стари мебели за час време, което спестява много ценно време на собствениците на жилища.

Всичко това се прави, срещу малко заплащане. Екипите от специалисти ще решат всички въпроси. Те ще пристигнат в уговореното време, ще натоварят и премахнат старите мебели по договорка, която предварително сте направили по телефона.

Премахване или изхвърляне на мебели от апартамент няма да отнеме много време. Има два начина да извадите ненужните неща:

Самостоятелно премахване  – за целта, трябва сами да разглобите, натоварите и изнесете всички ненужни дървени елементи или оборудване на депото за депониране на строителни отпадъци. Тази опция е подходяща за тези, които имат личен транспорт с каросерия. Например премахването и разтоварването на мебели в собствения ви автомобил ще отнеме от 3 до 5 часа, а наред с това ще ви струва разходите за гориво. Освен всички споменати неудобства, рискувате да изцапате или повредите интериора на колата си.

Как да поръчате изхвърляне на мебели

Потърсете коректна фирма с хамали. За да сте сигурни, че сте избрали лоялен екип, вижте по форумите в интернет, за мнения, коментари. Позвънете в офиса на фирмата, попитайте за цена на избраната услуга или пакет от услуги. Уговорете ден и час за пристигане на екипите на място, но задължително съобразете с вашия свободен график. Имайте предвид, че фирма за изхвърляне на мебели kostovi.com работи в делници и през почивни дни.

Премахване на мебели с хамали

Ако трябва бързо да разглобите и изнесете мебелите от апартамента, с колата идват товарачи, които ще демонтират, изнесат и натоварят всички боклуци. След това колата извозва отпадъците до депото за депониране.

Какви мебели може да планирате за изхвърляне на мебели

Дивани, фотьойли;

Легла, матраци;

Маси, нощни шкафчета;

Шкафове, скринове, ракли;

Домакински уреди

Къде да поставите старите предмети от бита

Банята, кухнята, спалнята, всички остарели съдове в апартамента се нуждаят от актуализиране с течение на времето. Заменяйки остарялото обзавеждане с модерно, възниква въпросът къде да се поставят предметите от „бившия лукс“, да се организира извозване на сметище или да се намери нова употреба и нов собственик за тях.

Едно от най-добрите приложения за стари неща е личната вила или къщата на село. Дивани и фотьойли могат да бъдат реставрирани, чрез нов плат или кожа, върху старата рамка. За целта, нанесете нов емайл, пребоядисайте шкафовете или стените в нов цвят и лак. Всички артикули могат да бъдат продадени или дарени. В случай, че опцията не ви се нрави, вижте в kostovi.com за поръчка на услуги по Изхвърляне на мебели.

Scroll to Top