Как да подготвим запомнящо се парти на двора

Всяко новодомско парти има няколко съставки, които гарантират неговия успех. Атмосферата, менюто и музиката. Те са най-важните.

Обикновено дворът на къщата е една от основните причини повечето хора да искат да се откажат от апартамента в сградата. Тук ако ви трябва експерт в организирането му, насреща е Фирма за почистване на дворове.

Как да подготвим запомнящо се парти в двора:

Някои казват, че искат да се преместят „в къщата“, но свързват къщата с идеята за свобода, природа, пространство. Повечето от тях се местят „на двора“. За тях е ясно защо искат да направят тази промяна в живота си.

4 стъпки, които гарантират успех

Обичайната рецепта за парти в двора е проста: малко музика, барбекю, приятели и толкова. Ако искате, обаче партито, което организирате, да остане в спомените  на гостите ви за дълго време, трябва да вземете предвид, тези четири основни етапа на подготовка.

  1. Осветете двора

Първото нещо, което трябва да направите, след като изпратите поканите за парти е да почистите двора или градината си. На този линк: https://www.xn--80adasbd8b.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%81%D1%82%D1%8F%D0%BB-%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D1%80 може да намерите повече информация, относно предлаганите услуги на фирми за почистване на дворове. Не разчитайте само на таланта си за грил, нито на отличното вино, което искате да сервирате. Каквото и да си кажете и колкото и добре да ги познавате, общият вид на двора допринася много за настроението на вашите гости.

Преместете всички градински инструменти и други прибори, които обикновено се намират в градината, на мястото им, в гаража или в бараката. Не оставяйте нищо, което може да обърка гостите ви.

Не забравяйте работата по поддръжката на зелените площи. Подрежете моравата и декоративните храсти. Ако е необходимо, подредете саксиите с растения и цветя по най-приятния начин и не забравяйте да откъснете плевелите от пътеката, които създават неподреден вид на двора.

Ако подготвяте парти за специален повод – имен ден, рожден ден или друго весело събитие е препоръчително да вземете предвид почистването на оградата около него.

Решение, което ви спестява от прекалено много физическа работа е закупуването на въздушен компресор. В допълнение към използването му в гаража, компресорът може да бъде свързан към маркуча за вода или други аксесоари и ще ви помогне да приключите с почистването на двора много по-бързо.

  1. Пренаредете градината си в тон с партито

Ако подготвяте парти сред приятели, на празна маса, достатъчно е да почистите двора. За спокойна атмосфера не се нуждаете от необичайна обстановка. Ако партито има по-празнична страна или специфична тема, може да приложите някои правила за външен дизайн, за да създадете перфектната обстановка.

  1. Подгответе скарата предварително

Всички знаем значението на барбекюто. Всички големи празници имат барбекю на зелената трева, в градината или пред сградата. Освен това градинското парти няма да има никакво очарование, ако на гостите се сервира пица или ростбиф.

Направете списък на гостите предварително и подгответе менюто според броя им.

  1. Създайте перфектната атмосфера

Никое градинско парти не е пълно без правилния саундтрак. Ето, защо се подгответе предварително с плейлиста, която ще накара гостите ви да искат да се приберат у дома.

И не забравяйте, ако в почистването и реда на двора ви трябва съдействие, не се колебайте да се обърнете към Фирма за почистване на дворове.

Щом изпълните тези няколко лесни и ефективни стъпки, няма начин вие и вашите гости да не си изкарате незабравимо приятно!

Източник на съвети: ИЗВОЗВА.СОМ

Scroll to Top